Treceți la conținutul principal

O întrebare pentru angajaţii din Cora şi Real / raionul pită

Am început să nu mai cumpăr pâine de la magazinele astea de cartier din simplul fapt că pâinea nu are niciun gust şi parcă e gumă. Cumpăr ori din Cora ori din Real, dar cel mai mult din Cora că-i mai aproape.
Am o problemă cu ei. Fraţilor, de ce dracu feliaţi pâinea în felii de sub 1cm grosime ? Chiar dacă e proaspătă toată se rupe, pentru mine cel puţin e un chin să mănânc o felie de pâine cu unt.
Ştiu că dacă feliază pâinea în felii de 1cm grosime o pită o să aibă mai puţine felii, dar plm, tot atâta pâine e. Ăştia chiar pierd bani făcând chestia asta. De exemplu o femeie ce ţine la siluetă mănâncă 2-3 felii de pâine (aşa zice regimu, deci trebuie să-l respecte), poate mănâncă mai multe, chiar nu le am cu astea. În fine, dacă ea mănâncă 2-3 felii de pâine cu grosimea de sub 1cm, mănâncă mai încet pâinea aia că pâinea are mai multe felii, dar dacă pâinea aia avea feliile mai groase, pâinea se termina mai repede şi duduia făcea mai des drumul spre magazin.
Logică bă, logică :) ). Glumeam.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…