Treceți la conținutul principal

NU trebuie interzise etnobotanicele

În ultimele săptămâni s-a vorbit exagerat de mult despre interzicerea etnobotanicelor. Mi se pare o măsură stupidă şi extrem de comunistă. Când îi mai văd şi pe “săracii” părinţi cărora le-a murit câte un plod din cauza etnobotanicelor că se plâng că vaaai guvernul ce face, de ce nu se iau măsuri, îmi vine să le trag un glonţ direct în cap, aşa, să le fac un bine.
De ce e de vină guvernul că plodul tău retardat fumează ca un retardat nişte chestii pentru retardaţi ? Guvernul ţi-a crescut fiul, guvernul i-a dat bani să-şi cumpere etnobotanice ?
De ce să fie închise Spice Shop-urile ? Patronii fac bani cinstiţi de pe urma fraierilor, nu dau în cap şi nici nu fură. Ce-ar fi acuma să interzicem cravatele, că doar multă lume se spânzură cu ajutorul unei cravate…
Metodele pentru reducerea consumului sunt: o bătaie bună şi reducerea banilor de buzunar, nu ştiu cât costă gramul de detergent, pardon de etnobotanice, dar sunt sigur că e peste 50 de lei.
Legalizaţi fraţilor iarba, să vedeţi cum nu mai moare nimeni, toată lumea o să fumeze chestii naturale, nu făcături. Dacă interziceţi toate prostiile astea o să se recurgă la praful vaginal Tantum Rosa sau la semintele de zorele.
PS: Nu-s consumator de detergenţi vânduţi cu gramul :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…