Treceți la conținutul principal

Jurnaliştii şi datu’u cu părerea

Reporterul: Sunt şanse ca, clădirea să se prăbuşească !
Păi cum dracu o clădire de j’de etaje să se prăbuşească de la un incendiu ? Nu ştiu eu, sau betonul arde ? că nu prea văd eu o clădire de 18 etaje făcută numai din 4 stâlpi de susţinere şi numai sticlă… (ştiu clădirea, am văzut-o când am fost ultima oară la Bucureşti). Deci, a dat cu părerea, telespectatorii au pus botu’ şi toţi s-au speriat.
Prezentatoarea: X-uleasca mai eşti cu noi ?
Reporter: Da
Prezentatoarea: La ce distanţă de clădire te afli ?
Reporter: Păi suntem la 400m de clădire (reporterul era lângă cameraman şi îi zicea să filmeze ceva focar), iar cameramanul era la 20-30m maxim de clădire. Oamenii erau la fel, numai că după o bandă ce limita accesul printre maşinile de pompieri, iar reporterul zicea că oamenii sunt la 500-600m de clădire.
LOL ?! dragă reportere stai prost cu aproximarea.
Ce nu înţeleg eu: ce mama dracului caută o clădire gigant (pentru Bucureşti) între blocuri şi lângă un monument istoric (Biserica Armenească) şi cine a dat aprobarea de construire a unei asemenea clădiri. Rar o să vezi şi doar în România cred, o clădire de 18 etaje lângă o biserică monument istoric. “Pişătorile” alea ce sunt puse pe tavan în orice clădire mai înaltă în caz de incendiu să ajute la stingerea flăcărilor unde sunt ? La etajul 18 cum ajung pompierii ? cu paraşuta sau cum, lăsăm să ardă şi să zicem Doamne dă să se oprească ? Mi-e scârbă de populaţia România.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…