Treceți la conținutul principal

Dorinte de la 2011

Ce dorinte am de la 2011 ? Sunt multe şi sper să mi se îndeplinească măcar 60-70% dintre ele.
- încep cu sănătatea, muuuulta sanatate
- prieteni, sper ca în 2011 să rămân cu mai puţini prieteni, dar măcar cu prieteni adevăraţi
- să avem succes cu 24events.ro
- să mi se îndeplinească cele 2 dorinţe strict secrete
- o maşină
- sper să pot investi şi să am mai mult timp pentru iubirea mea, fotografia. primul pas – echipamentul pentru un studio
- să fac mixuri şi seturi cât mai faine (un controller&mixer chiar nu strică)
- multe posturi pe blog şi baftă în online
Şi pentru sfârşit, vreau din toată inima ca o parte din mine să se schimbe, să nu mai fiu aşa de ajutător, prietenos etc (prietenii mă cunosc). Mulţi oameni pe care i-am întâlnit în 2010 nu au meritat atâta atenţie cât au primit din partea mea şi sper să nu mai fac greşeli de genul.
Atât îmi doresc de la 2011, voi ?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…