Treceți la conținutul principal

Cine e domnişoara Cristina ?!

Nu, nu e vorba de fătuca ghinionistă din romanul lui Mircea Eliade, e vorba de domnişoara Cristina care are împrumuturi luate de la bănci, cunoscuţi în America, Spania şi Anglia şi prieteni travestiţi iubitori de fotbal.
De ce îmi pun întrebarea asta ? acu vă zic:
Când mi-am cumpărat HTC-ul de la Vodafone, mi-am luat alt număr, că fostul era în agenda multor idioţi şi chiar era nasol. N-am scăpat de idioţii mei că am dat de alţii. Din păcate am luat numărul domnişoarei Cristina, o tipă din Bucureşti.
De un an de zile, nu este săptămână să nu mă sune câte unu “Alo, Cristina ? – NU, ai greşit numărul, Cristina nu mai are de x luni numărul ăsta.” şi bineînţeles, mai încearcă “Alo, Cristina ? – Bă tu eşti prost ? nu ţi-am zis că ai greşit număru şi că nu mai are număru ăsta ? ce stâlp de telegraf ai de nu-ţi arată că ai format deja acel număr ?”. Prietenele Cristinei erau tâmpite grav, probabil că erau blonde (faza cu blondele am zis-o şi eu să mă aflu în treaba, nici nu înţeleg duma, dar o folosesc să par mai inteligent. Iubesc blondele.). Le ziceam că nu o cunosc pe Cristina şi că eu am făcut un contract nou la Vodafone şi mi-au dat numărul ăsta, dar ele mai sunau o dată şi mă întrebau “Dar nu ai numărul nou al Cristinei ?”, femei FTW!.
De Crăciun am fost colindat direct prin telefon de nişte englezoaice în comă alcoolică, după ce le-am zis că nu-s Cristina m-au înjurat, cred. Prietenii domnişoarei din America erau civilizaţi, iar cei din Spania erau români.
Oh să nu uit să îi înjur pe cei de la Bancpost în numele Cristinei. Domnişoara Cristina are datorii la Bancpost, o bancă aşa zgârcită încât robotul îţi dă doar beep şi aşteaptă să suni tu. În fine, n-am luat în considerare mesajele şi beep-urile lor şi m-a sunat un operator. Îi explic cum stau treburile, iar el ca un prost ce era tot mă întreba “Sigur, sigur, sigur nu aveţi legături cu ea ?”, i-am mai spus că vreau să-mi scoată numărul din baza lor de date, dar degeaba, luna următoare iarăşi mesaje şi beepuri, iarăşi o convorbire cu un prost, care până la urmă mi-a scos numărul din baza de date.
Şi spre sfârşit să vă povestesc şi de prietenii travestiţi. Bă da ce ultraşi adevăraţi, păcat de ei. Prieteni, după ce au pus pariu prietenii travestiţi cu domnişoara Cristina că nu ştiu cine câştiga ceva meci de la Campionatul Mondial de fotbal, travestiţii dinRect m-au sunat după meci “Fatăh, îţi zisăi că ăia care ie în alb câştigă, ah să-ţi pup găoaza…” cum am o voce asemănătoare cu cea a Cristinei, m-am pus la poveşti cu ei, după vreo 2 minute am crezut că-mi puşcă ficatul din cauza râsului şi le-am zis că nu-i Cristina la telefon, iar ei mi-au răspuns sec în cor “Să ne pupi rozeta”. Şi am închis.
Mna, aşa am devenit eu “secretara” domnişoarei Cristina, că răspund eu la telefoane în locul ei. Mi-ar face plăcere s-o cunosc!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…