Treceți la conținutul principal

Cel mai “siroposss blogher” !

Mă confrunt cu un blogher al naibii de deştept. E aşa deştept încât depăşeşte orice limită de prostie. Nu vreau să-i dau link-ul blogului că ştiu că asta urmăreşte, îl las să fiarbă în sucul propriu de prostie şi idioţenie. Pulică ăsta e un idiot cu blog, jumate din postările lui sunt luate de la mine de pe blog şi în ele a menţionat sursa, dar fără link.
Vită mică şi proastă, ce ai găsit tu greşit în textul de mai jos ? aşa am vrut eu să scriu în loc de kilogram, kilă, ce e aşa special boule ?:
ce zici daca o sugi ?
Hai să mori tu că ai vrut să faci link exchange cu mine, dar te-ai răzgândit ? extraordinar, ai vrut să fac link exchange cu mine, dar ai zis: BĂ NU FAC că e ANALFABET şi trebuie să pună mâna pe abecedar. Atunci de ce mi-ai trimis mail să facem schimb de linkuri, a ?.
Salutare. Aş vrea să facem link exchange, aici ai blogul meu: www.myworld.blogspot.ro. Aştept un mail / un comentariu intr-un post.
Înţeleg că acum te-ai şucărit că nu ţi-am dat un răspuns, dar măi puţoiule, mă faci analfabet ? ştii măcar ce înseamnă ?:
ANALFABÉT, -Ă, analfabeți, -te, s.m. și f., adj. (Persoană) care nu știe să scrie și să citească; neștiutor de carte. ♦ Fig. Ignorant; incult. – Din fr. analphabète. via dex
Du-te şi joacă-te Cantăr!
PS: Mersi mult că atunci când vorbeşti cu mine te exprimi astfel:  eu zic să puneţi mâna pe carte !, eşti tare tare politicos, dar cam prost !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…