Treceți la conținutul principal

Ce mărţişoare sunt la modă ?

Astăzi cum e 1 martie, a cam trebuit să împart ceva mărţişoare (aproape 60, şi încă mai am de dat). Colegu’ Alin (nu-l ştiţi, da’ mai lasă comentarii p’aici) a rămas în pană de mărţişoare şi am tras o fugă până în centru să cumpărăm nişte mărţişoare. Când am ajuns acolo am şi aflat ce mărţişoare sunt la modă şi care se vând cel mai bine:
Ancora lui Băsescu: O ancoră, nu ştiu ce semnifică şi nici nu ştiu dacă are vreo legătură cu primăvara, dar tipul a zis că s-a vândut foarte bine.
Pisica lui Felix Motanul: O pisică, ambalată la fel ca ancora, confecţionată din acelaşi material şi colorată la fel.
Astea două mărţişoare se vindeau ca pâinea caldă.
PS: Bă, dacă îi daţi unei femei o ciocolată, nu îi daţi Primola cu rom sau Novatini. Bine, îi puteţi da şi Primola şi Novatini, dar să nu fie cu rom. E ca şi cum i-aţi spune că-i beţivă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…