Treceți la conținutul principal

Câte ore dormiţi într-o zi ?

Până acum 3 luni nu puteam adormi dacă nu mă uitam la televizor. Chiar dacă stăteam cu ochii închişi şi aproape cu somnul pe ochi eram dependent de zgomot. Dacă nu auzeam nimic nu puteam adormi de tot (muzica în căşti cade, nu suport să stau cu căştile în urechi şi cu capul pe pernă, mie mi se pare foarte incomod). În fiecare dimineaţă mă trezeam obosit şi fără niciun chef, de câteva ori m-am şi băgat înapoi în pat şi m-am culcat.
De 3 luni de zile i-am spus adio televizorului, dar asta a făcut să nu-mi vină somnul până pe la ora 1:30-2:00 dimineaţa. Mă culc foarte târziu şi mă trezesc foarte devreme, adică pe la 7:10 maxim, că altfel am de stat la semafoare şi de câte 2-3 ori (pentru cunoscători, semaforul de la Center şi sensul de la Semilună e un chin pentru oricine între 7:45-8:20).
Vă zic, noaptea dorm maxim 5-6 ore şi dimineaţa sunt foarte fresh. Mai îmi vine somnul pe la ora 13:30-14:30, fix când sunt prin centrul oraşului, dar îmi trece rapid.
Vă recomand să renunţaţi la televizor, citit sau ascultat 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…