Treceți la conținutul principal

Adsense bye

După articolul lui zoso şi a lui Buddha am ajuns la concluzia că Google Adsense nu merită să fie folosit în România. Am avut situaţii în care luam pe un click şi 0 centi. Dacă nu ai conţinut în limba engleză degeaba, nu poţi câştiga mulţi bani cu Adsense. Eu am câştigat, dar slăbuţ. Din seara aceasta am scos Google Adsense de pe prima pagină şi am pus doar un banner în faţa chestionarului de comentarii. Mă reprofilez pe Neogen, care plătesc şi cu 10centi/click. Designul reclamelor de la Neogen este mai urât, sincer nu-mi prea place, dar o să încer să arate cât mai estetic şi mai plăcut ochiului. Au mai rămas şi nişte bannere de la Fungift şi Tuatara şi Tu.ro. Pe contul de la eMAG Profitshare, am avut puţin noroc, am pus doar de test un banner de 125×125 undeva pe la sfârşitul coloanei şi am câştigat vreo 30 de lei (am renunţat şi la el). Deci să vedem cum se comportă Neogen.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fenomenul Circular Halo în România, în jurul Soarelui şi a Lunii

Ieri la amiază şi în timpul serii a apărut pe cer un cerc luminos. Ziua a apărut în jurulSoarelui, dar nu s-a putut vedea foarte bine, au putut fi observate doar două puncte în apropierea Soarelui. Seara, fenomenul s-a văzut foarte bine în multe judeţe ale ţării, cercul formându-se în jurul Lunii. Ei bine din cauza acestor cercuri toţi au început să-şi dea cu părerea: unu a zis că vine sfârşitul lumii, altul că ne invadează extratereştrii, altu că o să ne izbim de un meteorit şi alte prostii vomitate fără cap. Dragi prostuţi, acel fenomen se numeşte Circular Halo şi se produce prin refracţia luminii pe cristalele de gheaţă din atmosferă. La noi s-a produs zilele trecute deoarece a fost foarte frig şi în aer s-au formaţ cristale de gheaţă, nu e nimic periculos şi nici nu vine sfârşitul lumii. Fenomenul Circular Halo in jurul Soarelui:

Fenomenul Circular Halo in jurul Lunii:

Regele cocalarilor băimăreni

Ieri l-am văzut pe regele cocalarilor din Baia Mare. E simpatic, neras şi are un remblăr. Când l-am zărit am vrut să fac o plecăciune, ca să dea Domnul să intre cu maşina într-un stâlp. Daca l-aţi fi văzut, garantat vă dădea o lacrimă pe cur, să încep să vă povestesc. Stătea la volanul unui remblăr ruginit, mâncat de termite şi cu geamurile deschise, toate erau deschise chiar dacă afară erau -6 grade. El era bărbos, cu ochelari de de soare home made adică sticlă afumată prinsă cu sârmă, căciulă tip Axinte şi un fâş de ăla parcă era mascota Michelin. Detaliile ce vi le-am spus nu prea demonstrează că e cocalar, dar AVEA GEMURILE DESCHISE la -6 grade şi în MAŞINĂ SUNAU MANELE PE SISTEM TURBO ÎNGHEŢAT ! i love Baia Mare !

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…

Cum să scrii într-un pub unde se fumează narghilea şi marea majoritate a clienţilor fumează tutun: “Fumatul este INTERZIS!”. Se întâmplă în Baia Mare…